ABOUT

Hi!

 

Ik ben Stien, student-zelfstandige. Al vanaf mijn 12 jaar ben ik creatief bezig met het maken van mijn eigen juweeltjes.

 

Ik ben ernorm dankbaar voor elke bestelling, want dit betekent dat ik mijn droom kan blijven volgen.

Dankjewel & veel kusjes!

 

XX Stien

CONTACT

Lycka Jewels 

Stien Lelie

Tweebunder 33

2650 Edegem 

België

Email: stienlelie4@gmail.com

BE 0794.930.341

IBAN: BE77001943758142

 

 


          VEELGESTELDE VRAGEN

Verzenden en retourneren

Verzenden 

Bijna al onze sieraden zijn handgemaakt en het duurt dus soms eventjes voor een bestelling klaar is. Dit is maximaal een week, hierna ontvang jij een bevestigingsmail dat je pakketje opgestuurd is.

Soms kan het dat er iets misgelopen is bij Bpost, heb jij na de bevestigingsmail na 10 dagen je pakketje nog niet ontvangen? Stuur een mail naar: stienlelie4@gmail.com of onze instagram: @Lyckajewels


Retourneren

Ben je niet tevreden over een besteld artikel? Of wil je het retourneren om een andere reden? Natuurlijk is dat geen probleem! Je kan een sieraad retourneren tot 14 dagen na ontvangst van het sieraad. Stuur een mail naar: stienlelie4@gmail.com met de reden. Wij sturen je daarna een email met verdere instructies.

 

OPGELET: oorbellen kunnen niet geretourneerd worden in verband met hygiëne. Alle artikelen moeten zich in een nieuwe staat bevinden, is dit niet het geval kan maar een deel van het bedrag geretourneerd worden. Retourkosten zijn voor de klant.

Zijn jullie sieraden handgemaakt?

Bijna al onze sieraden zijn handgemaakt, moest dit niet het geval zijn staat het er ook niet bij. 

Er is iets uitverkocht, wat nu?

Soms kan het zijn dat het item toch in stock is. Moest je heel graag toch dit item willen kopen, stuur ons een berichtje op instagram: @lyckajewels. We kijken hier graag verder naar!